Към съдържанието

Важно

Скъпи четящи! Или по-скоро скъпи коментиращи!

За незабелязалите от вас, този блог се води основно на български (да не кажем единствено). Още със самото му създаване, учредителното събрание в лицето на аз и моя милост твърдо реши, че тук ще се пише само на български (стига това да е възможно) и само на кирилица.

Искренно се радвам на интереса, който проявявате да четете щуротиите публикувани тук. И от сърце ви благодаря за коментарите.

За нещастие, коментарите, които не са на кирилица, ми създават душевен дискомфорт и забавят времето ми за отговор. В следствие на което, от този момент нататък, не смятам да отговарям на подобни коментари.

Ако практиката продължи и те станат твърде много, ще бъдат изтривани без значение, колко съдържателни или приятни са ми.

За ваше, а и мое улеснение прилагам следните връзки:

От мен толкова, от вас доброто желание!

Много интересно откритие.

Днес като си разчиствах статистиките забелязах, че някой се е пробвал да провери дали и до колко пиша за бивши работодатели.

С риск да разочаровам всичките бивши, настоящи и бъдещи такива, трябва да отбележа, че каквото пиша не е свързано с работодателите ми и няма да бъде. Това е моето лично място, където изразявам лично мнение.

Безплатна реклама и антиреклама няма да правя никому. Нито смятам за редно да споделям фирмени неща пред цял свят, дори и 2/3 от света да не могат да четат български, а 999/1000 да не посещават въобще този блог.

Така че мили хора не се хабете. Няма защо.

Реклами
%d блогъра харесват това: