Skip to content

Първите картички за тази година

януари 16, 2012

За компенсация че пиша рядко явно ще показвам по няколко налълно различни щуротии. Като за начало няколко картички. Първата е за рожден ден на един много готин човек. Така или иначе щях да правя подобна картичка, сега поне имах и повод. Надявам се да му е харесала. По погледа познах че оцени закачката.

Следващите две картички са направени заради машинката за релеф основно. Едното е мъжка картичка, недовършена – имам идея точно как искам да я завърша, но не мога да си намеря шаблончето което ми трябва. Когато си намеря нужния шаблон ще покажа как изглежда с надписа.
Другата картичка е първата ми валентинска картичка за годината. Още като видях папката за релеф имах идея какво искам да направя. Нямах идея само за надписа. Но както е известно няма случайни неща в този живот. Наминах към магазинчето на Двете елши и там открих точният надпис за точно тази картичка.
Advertisements
2 Коментари
 1. януари 16, 2012 1:10 pm

  И трите са станали прекрасно. Искрено се радвам, че използваш машинката за релеф 🙂 Голяма е краста, веднъж като започнеш и няма спиране след това 🙂 Иска ти се да имаш всичките папки за релеф 🙂

  • януари 16, 2012 1:21 pm

   Много благодаря! Мъжката чака за финални детайли – ама сигурно доста ще почака и реших да споделя.
   А за машинката – аз трябва да благодаря.
   С нея наистина могат да се направят невероятни неща.

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: