Skip to content

Картички изтупани от праха

януари 24, 2011

В последните месеци картички не съм правила. Но пък от предните направени, доста и не са показвани тук. А има някои, които държа да споделя, защото много си ги харесвам.

Една от големите ми гордости е картичката с източни мотиви с хартия от Dovecraft – Eastern Promise. Надписа е разпечатван на принтер. Малко играчка е, но пък е на български и не иска печати и други неща. А картичката носи дъха на пролетта и не само:

С дъх на пролет и цветя

Поради големия брой бебета около мен се спретнах и направих още няколко бебешки картички. В синьо и зелено че много малки мъже се оказаха:

Серия бебешки картички за момченца

Мечето на средната картичка е безплатен дигитален печат от Bodil’s sscrappeverden. Върху печата е правена апликация на частите с цветни картии и мечока е повдигнат като при 3D декупажа.

Плетката на зелената картичка си я плетох сама, ако ще питате, защото който видя картичката първо това ме попита. Дървените куки също са домашно производство – клечки за зъби мъниста и лепило.

Надписите са правени на принтер с различни шрифтове. Друго специално май няма. Та за сега толкова, после пак ще пиша.

Advertisements
3 Коментари
  1. януари 24, 2011 12:17 pm

    Радвам се, че сподели тези красоти и с читателите си 🙂 Както винаги много оригинални идеи. Дано намираш повече свободно време за творене, защото определено има какво да покажеш. Успех!

  2. януари 24, 2011 4:57 pm

    Всички картички са страхотни, но аз си харесах най-много онази зелената с плетката и първата, пролетната.

  3. януари 24, 2011 5:39 pm

    Много ви благодаря и на двамата за топлите думи!

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: