Skip to content

Новите попълнения в картичкоправенето

октомври 16, 2010

И една подсказка за следващите неща които ще покажа. Поводът по който са направени е една малка принцеса, която скоро изплака за първи път. А вие ще ги видите след като ги получи мама, за да не развалим изненадата. За сега само ъгълче от тях:

Сега следват картичките които съм избрала за днес. И първата от тях е с печатчето, което ми е подарък от Двете Елши. Още докато видя текста и се сетих за този младеж, който си седеше оцветен, докато му измисля приложение. А картинката е безплатно цифрово печатче от Sliekje’s digi Stamps. Та ето и самата картичка:

Картичка за момче

Другата картичка е направена за да пробвам новата си златна пудра за топъл ембос ефект. И защото си бях заплюла една картинка за тримерен декупаж. Декупажа е от една безкрайно талантлива дама: The Lilac Garden. Крайният резултат ми хареса страшно много. Дано ви хареса и на вас:

3D декупаж с пеперуди и цвета

И поглед от страни към декупажа:

поглед от страни към картичката

А последното е част от нова занимавка, но понеже е самостоятелно завършена мога да ви я покажа. Единствените неща които не са от хартия са дръжките на цветята и пластелина в който са забодени. А кошницата е плетена по всички правила на безумието – от хартия.

Кошница с жълти рози

Advertisements
2 Коментари
  1. lilia permalink
    октомври 16, 2010 7:09 pm

    Ясно.А за репертуара?

    • октомври 16, 2010 7:14 pm

      Малко не схванах – за кое питаш точно?

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: