Skip to content

Волейболни наблюдения

октомври 2, 2010

Няма такава подигравка, нито с публика, нито с фенове, нито с каквото се сетите….

Ако се чудите и маете или не знаете за какво става дума – за мача България – Бразилия от тази вечер.

Тъпо е да излезеш с титулярите си срещу отбор от резерви и да си така показно инвалидизиран, че да паднеш с 3:0. Още по тъпо е че няма кой да ги санкционира тия бразилци за гаргарата която си направиха с всички зрители. За сведение мачът е най-гледаният в групата – с очаквания явно за някакво качество, интрига, красота… По-гледан и от Бразилия – Полша.

За капак описанието на мача на официалния сайт включва статиситики за всички мкинали поражения на България от Бразилия и нищо за днешната игра, освен че и на двата отбора не им пукало. Което не е така, защото макар и с резервите ние не се правихме на полуслепи пенсионери на терена. Просто играхме колкото можем и което прави чест на момчетата – искрено се радваха. Независимо че победата ни изпраща в група доста по-тежка от тази на врага.

Върхът на сладоледа обаче са снимките от мача публикувани на официалния сайт. Не стига че другите мачове свършиха поне 15 минути след нашия, ами и снимки има вече. А от нашия мач с труд качиха четири снимки. И то какви – залата от птичи поглед под различни ъгли.

Истина е че това май беше най интересното в целия мач, но все пак, това че бразилците се лигавят, не значи че нашите нямаха красиви изпълнения. Нека качат каквото имат де. Да се види кой е играл наистина.

И сега като не накажат бразилците и като продължат с простотиите ще изгубят много привърженици и фенове – разочаровани от тоталната комерсиализация и сметкаджийство царящи откровенно в този спорт и демонстрирани най-нагло тази вечер.

Правописни грешки ще оправям, като спрат да ми треперят ръцете от яд.

Advertisements

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: