Skip to content

Тортичка

март 8, 2010

Не е нищо особено като изпълнение. Просто ме обзе вдъхновение да видя как се работи с марципан. Е резултата можеше да е и много по-зле от този:

опит за украса с марципан

А можеше и да е много по-добре. Но като за първи опит не ме е срам да го покажа поне.

Advertisements
5 Коментари
  1. март 8, 2010 7:23 pm

    Мммм! Изглежда много добре! Пък щом е и първи опит… Какви ли ще бъдат следващите? Хубав празник!

  2. март 9, 2010 10:45 am

    Честит празник, Гери 🙂 Тортата е много оригинална – не че очаквах нещо друго от теб 😉

  3. март 10, 2010 2:17 pm

    eeeeeeee, първият ти опит е страхотен!
    искаш ли да ти покажа моят първи опит със захарно покрити :mrgreen: http://mikiblue.com/2007/11/08/chocolate-cake/ 😆 😆

  4. март 10, 2010 2:34 pm

    Много сте мили всички! Благодаря за тактичността и куража, който ми давате.
    Много кривини си има тортата и си ги знам. И е много мило че не ги забелязвате (дори и нарочно).

  5. deny permalink
    март 10, 2010 6:20 pm

    Страхотна си!

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: