Skip to content

Черна хроника

август 8, 2008

Хората със слаби нерви да не четат. Из новините днес:

Двама загинали и трима ранени в пътен ад край Бургас

Причина за катастрофата е високата скорост, с която се е движел „Мерцедесът“.

Аз си мислех, че причината е нахално навлизане в насрещното на принципа „Я че си карам како си сакам, они да се пазят како си могат.“

Три деца и майка им пострадаха в катастрофа


Мотоциклетист без книжка загина край Севлиево

Младежът е бил неправоспособен водач, а причината за катастрофата е управление на мотора с висока скорост

Интересно?! Причината не е ли, че без да има право се е качил изобщо на мотор? Какво управление, каква висока скорост, какви пет лева? Нима забравихте, че няма книжка?

Кой е убиецът?

А хората ще продължат да измират. Кой е убиецът?

Всеки който е решил че е над и/или извън закона. Те законите и знаците съществуват с някаква цел и противно наочакванията ви целта не е да бъдат нарушавани и пренебрегвани.

„Сблъсък“ на Иван с боклукчийски камион

При проверка за алкохол дрегерът отчел 2,25 промила.

Без коментар, че ставам много саркастична като се разпиша по темата.

Два камиона се сблъскаха на „Хемус“

И това само до този час. Вярно не ни трябва нито война нито геноцид – ние и сами добре се справяме с унищожаването си.

За финал няколко цитата от коментарите под една от статиите:

#13

„А хората ще продължат да измират. Кой е убиецът?“
Олигофрена с аудито!!И не ми е ясно,защо са му оказали помощ?Да умира дееба и дебила нещастен!!Разбира се,че вина има държавата и това е ,че няма глоби за нарушаване на правилника за движ.по пътищата.
Другото си е манталитет карам в града с 50-60 и все ще има някой,който ще си отваря прозореца и ще ме псува,че карам бавно.Или пък на пътя С-фия-Самоков си карам с 60-80 и отново ме засичат,клаксони,премигване,че не карам по-бързо.А бе изобщо не е на добре работата.

#27

Ми често да ви кажа нищо от написаното не ме изненадва или учидва. Това е нормално за българските пътища и ще си остане така докато манталитета на всички българи не се промени. На 100 да има 1, на който да не му пука и може да отнеме (доста често се случва) живота на 3-4 или повече … Убиецът е някой до вас !!!

#37

Абе хора,това си е част от живота,на всеки може да се случи и понякога се случва наистина.Стига с това доживотен затвор незнам си какво – човека не е извадил пистолет да ги стреля,не ги е блъснал нарочно.[…]

#40

до 37
е как да не ги е блъснал нарочно, че нещо не вдявам? карал си той най-правилно и те пък взели, че се появили в платното изневиделица? тяхното си платно!

#42

[…] Иначе бързо се научихкак да подтискам своите пристъпи на автомобилна ярост – отбивам и паля цигара,да се поразтъпча … + 2ра цигара … какво са 15 минути.Вярно,някой хора за толкова време правят милион пара,ама съм убеден,че за същото време повечето хора преминават в небитието (духовно) и в моргата (физически).Майната им на 15те минути!

#93

[…] Държавата че има вина до някъде има, НО основно вина имат всички шофери, като пише 130 караш с 130 и тва е ! като пише 90 и има знак и маркировка да не изпреварваш а, ти с 150 завой насрещно и ПТП , държавата ли е пак виновна или през 3 метра да има полицаи ??

#115

Айде стига сте обвинявали за всичко държавата и пътищата. Да , лоши са, опасни са. Факт е, но точно заради това всички трябва да караме внимателно и отговорно. А не като въпорсния 56 годишен мъж да изпреварваме на сляпо, без видимост, на късмет…

Advertisements
One Comment

Trackbacks

  1. Място с конзентрация на ПТП | chill place |

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: