Skip to content

Не държава, а лудница

февруари 19, 2007

Само не знам аз ли съм луда, или тези дето правят глупости.

Според този материал във Враца пенсионери протестирали незаконно. И заради това „на протестиращи пенсионери бяха наложени санкции заради нарушение на общинската наредба, с която се забранява блокирането на улиците в града.“

Тогава (на 15.02.2007г. б.а.) си замълчах и реших да наблюдавам какво се случва. Но днес вече не ми се мълчи.

При Панев видях следната новина: Стотина еколози надянаха пижами в знак на протест. Като продължение се оказа че: „Полицията бе категорична, че протестът е незаконен. Задържаните бяха откарани в Първо районно полицейско управление в столицата.“

В същото време нека не забравяме ОНЗИ протест. Където някакви жълти бакшиши блокираха цяла София. Едва в 11:30 Б.Борисов узакони протеста пред парламента. Но блокирането на Орлов мост и остана целодневно и незаконно.

Интересно колко ареста на бакшиши имаше тогава?

И защо да го е*а, бакшишите са с привилегии в тая държава? Щото са много умни или щото само те носят приходи? Или просто щото са много, нагли са и налитат на бой организириано като глутница?

Алоооооо държавата?! Не само бакшишите имат права! Да не говорим, че те имат прекалено много…

Айде да мерим всички с един аршин а?

Advertisements
2 Коментари
  1. февруари 20, 2007 9:04 am

    Това е поредния блог в който пиша, че бакшишите не излязоха на улицата заради убития си колега, а за да искат нови привилегии, данъчни и други облекчения. Законен или не техният протест провали деня на много хора.

Trackbacks

  1. andreas04: close to attraction

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: