Skip to content

Катастрофата край Микре – Въпрос

декември 11, 2006

Според официалината сводка едно Рено изпреварвало и взело че се блъснало случайно в Тойота.  Тойотата се удря в Ауди и пикап. Четирима от Тойотата загиват на място. А са ранени и то тежко всички в правителствения автомобил.

Според новитите: Тойотоата се движела с висока скорост и попречила на Реното да изпревари. Отбелязваме че Тойотата си е в лентата, а Реното е в лентата на Тойотата.

Та в задачата се пита: В кой автомобил са се движели  зам.-министъра и спътниците му?

Пита се още: Кой ще има доблеста да излезе и да отговори официално на този въпрос?  И от кога в правилника пише, че при изпреварване право има този дето влиза в насрещното?

Advertisements
4 Коментари
 1. декември 11, 2006 5:16 pm

  Недосегаемите…

 2. декември 11, 2006 6:34 pm

  Здравей Гери,

  същото нещо и аз се опитах да обясня на моите колеги, след като чухме новината по БТВ. Знаеш ли какво ми направи впечатление, новината беше изключително манипулативна и объркана. Точно след няколко секунди колегите ми бяха толкова предубедени, че не искаха да ме слушат. Наложи се да спра звука и да им кажа, че съм сериозен, та, повиших малко глас, не знам доколко е правилно, и оправихме ситуацията.

  Изводът е, че виновни са „недосегаемите“, които са влезли в чуждото платно. Моята теза за медийната пералня предполагам сте я чели. Та тук се случва нещо подобно. Още не се е слушило лошото на „недосегаемите“, а те вече са пуснати в пералнята…

  Ох…

 3. декември 12, 2006 9:32 am

  те имат имунитет и могат да не спазват законите

 4. декември 13, 2006 3:03 pm

  Министрите, и особено заместниците им, нямат имунитет. Имунитет имат единствено депутати и магистрати.

  Колкото до горния материал, той е само едно от доказателствата защо се срамувам, когато се наложи да обяснявам на някой чужденец каква точно държава е България. Особено, ако чужденецът ме пита, защото ще пътува до България :(.

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: