Skip to content

Занимавка за свободното време

октомври 20, 2006

Откривам нова категория: Домашна работилница.

p1030494.jpg

Първата попаднала в него щуротия е плод на боледуването на малчо. За да не му е скучно строихме села и ферми. Обаче кравите и овцете му нямали паша.

Тръгнахме да правим пашата. И след резултата който ще видите по-долу сега имам заявка да измисля как да направим дворец и принцеса, към пашата…

Необходими са ви: много нерви, свободно време и желание. А също така гланцови и велурени блокчета, лепило, дебел картон за основа, по тънък за кладенеца и покривите лепило ножица и въображение.

А ето и временния резултат:

Поляната отгоре

p1030493.jpg

И от страни
p1030492.jpg
Останаха ни керемидите на кладенеца, две дървета и един цял дворец, за който още нямам идея. Е и малко укрепителни работи. Но с повечко тиксо ще се справим.

Advertisements
6 Коментари
 1. Eneya permalink
  ноември 3, 2006 2:34 pm

  Уау, красиво…

 2. ноември 3, 2006 2:43 pm

  Мерси, мерси! Като остане време ще щракна кладенеца, вече с покрив и с кофа на въже. Почти като истински 😉 само водата му е хартиена.
  А ако навия таткото ще има и пейка за почивка…

 3. ноември 3, 2006 2:43 pm

  Еее, кажи, ако може и ние да помагаме с нещо 😉 Колкото до хартиената вода, дали не може да стане по-истинска с безцветен силикон върху синя основа?

 4. ноември 3, 2006 2:44 pm

  Приемам идеи за създаване на замък от подръчни материали. За кулите на замъка материал има. Обаче за основната конструкция още нямам идеи. Може да е кутии картон или нещо друго. Важното е да е лесно сглобяващо се.

 5. ноември 3, 2006 2:44 pm

  Както сте тръгнали, Гери, ще искате после и обзавеждане да правите… и в този дух май най-доброто ви решение наистина би било основата да е от кутии за обувки – 2-3 една върху друга и скъсени отстрани, за придаване на куполна форма. Ако се спрете на такъв вариант, е хубаво да са без капак и обърнати с отвора надолу за да може да се изреже едната стена и да се отваря като вратичка. Така ще имате възможност да направите после столове, маси, бюфети…бе има да се занимавате две години:Р

 6. ноември 3, 2006 2:44 pm

  Само две години? Ти току що ми отвори работа за поне 5. Нали ще има пребоядисване на стени, смяна на мебели. После ще иска и стълби сигурно и килимче и… 😉
  Но сега сериозно идеята е супер. Почвам да търся кутии.

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: